NOGIRONLARNING IJTIMOIY TA’MINOTI TIZIMI: MAQSAD, VAZIFALAR VA JAMIYATDAGI AHAMIYATI - Qudratov Shohrux Shavkat o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogironlarning ijtimoiy ta’minoti tizimining mazmuni, uning asosiy yo‘nalishlari, davlat siyosati, huquqiy asoslari hamda jamiyat rivojidagi o‘rni tahlil qilinadi.