BOLALARDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xusanova Xafiza Qarshibayevna; Eshniyozova Gulrux Shuhrat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarda xulq-atvor shakllanishining psixologik asoslari, unga ta’sir etuvchi omillar hamda to‘g‘ri tarbiya orqali ijobiy xulqni rivojlantirish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, bola shaxsining shakllanishida oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘rni tahlil qilinadi.