TIJORAT BANKLARIDA KREDIT PORTFELI SIFATINI OSHIRISH ORQALI MUAMMOLI KREDITLARNI KAMAYTIRISH YO‘LLARI - Nashvanov Jasur Mamat o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tijorat banklarining kredit portfeli sifati va uning muammoli kreditlar darajasiga ta’siri chuqur tahlil qilingan. Kredit portfelini shakllantirish, baholash va boshqarish jarayonlari o‘rganilib, bank tizimida muammoli kreditlarni kamaytirishning ilmiy asoslangan yo‘llari taklif etilgan.