GAZ-ABRAZIV YEYILISH MUHITIDA ISHLOVCHI TUTUN SO‘RGICH KURAKLARINING YUZA STRUKTURASINI MODIFIKATSIYA QILISH VA YEYILISHGA CHIDAMLILIGINI OSHIRISH - Raufov Lazizbek Muxidjon o‘g‘li; Jo‘rabekov Nurlibek Ilyosbek o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur tesizda tutun so‘rgich mexanizmlar ishchi kuraklarining yeyilish jarayonlari va ularning yuzasini modifikatsiya qilish orqali chidamliligini oshirish masalalari o‘rganildi. Sirt strukturasi o‘zgartirilgan materiallar asosida yeyilishga qarshi samarali himoya usullari tahlil qilindi.