HOMILADORLIKNI ERTA BOSQICHLARDA ANIQLASH, HOMILADORLIKNI ILK BELGILARI - Mansurova Ismigul; Xolmatova Mahliyo (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Homiladorlikni erta bosqichlarda aniqlash, homiladorlikni ilk belgilari haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan .