BOLALARDA XAVOTIRLANISH YUZAGA KELISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Kilichova Guzal Nizomovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarda xavotirlanish holatining kelib chiqish sabablari, uning psixologik belgilarini aniqlash hamda bunday holatlarni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritiladi.