O‘ZBEKISTON TASHQI SIYOSATI ZAMONAVIY DAVRDA - Saypillayev Bexruz O‘tkir o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekistonning zamonaviy tashqi siyosati, uning prinsiplari hamda xalqaro maydondagi faoliyati tahlil qilinadi. Shuningdek O‘zbekiston Respublikasi prezidenti Shavkat Mirziyoyevning tashqi siyosatga yondashuvlari ochib beriladi.