RAHBAR FAOLIYATINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Yuldoshova Gulnoza Quvondiquvna; Ozodova Aziza Azimboy qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada motivatsiyaning rahbar faoliyatidagi o‘rni, uning jamoa samaradorligiga ta’siri hamda xodimlarni ruhlantirishning zamonaviy psixologik usullari keng yoritiladi. Shuningdek, rahbar shaxsining motivatsion yondashuvi tashkilot rivojiga qanday hissa qo‘shishi tahlil qilinadi.