ZAMONAVIY PSIXOLOGIYADA XOTIRA TUSHUNCHASI VA UNING O‘RGANILISHI - Erkinova Zilola Zohidjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu annotatsiyada xotira tushunchasining ilmiy-nazariy mohiyati, uning turlari hamda shaxsning bilish jarayonlarini rivojlantirishdagi o‘rni tizimli ravishda yoritiladi. Shuningdek, xotiraning fiziologik asoslari, uning diqqat, tafakkur va nutq bilan o‘zaro aloqasi hamda o‘qish, mehnat va kundalik faoliyatdagi ahamiyati tahlil qilinadi.