RAQAMLI IQTISODIYOT DAVRIDA KOGNITIV RESURSLAR INQIROZI: DIQQAT TANQISLIGI VA UNING IJTIMOIY - PSIXOLOGIK OQIBATLARI - Baxodirjonova Zebo (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada insonning bilish jarayonlaridan eng oliysi bo’lmish diqqat, uning muammolari va hozirgi kundagi dolzarbligi, zamon rivoji va undagi yangicha texnologiyalarning inson psixologiyasi va ijtimoiy hayotdagi ta’sirlarlari va oqibatlari to’g’risida so’z boradi.