OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILAR RUHIYATI BILAN ISHLASHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Aminboyeva Rajabgul Otabek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada o‘smir yoshidagi o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari, ularning ruhiy holati bilan ishlashning muhim vazifalari hamda samarali psixologik yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlik davrida yuzaga keladigan ichki ziddiyatlar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.