NUTQIY KO‘NIKMALARNI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA SHAKLLANTIRISHNING MAZMUNI - Qarshiyeva Muborak Arslonbek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining nutqiy ko’nikmalarini shakllantirish, ularning lingvistik kompetensiyalarini innovatsion texnologiyalar vositasida rivojlantirish usullari yoritib berilgan.Innovatsion texnologiyalar orqali o’quvchilar dars jarayonida samarali natijalarga erishadi.