QAYTA ISHLASH KORXONALARIDA ISTE’MOL MAHSULOTLARINI QAYTA ISHLASHNING TEXNOLOGIK JARAYONLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Hayitov Nasim To‘lqin o‘g‘li; Suyunova Zamira sayfiddinovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oziq-ovqat va iste’mol mahsulotlarini qayta ishlash sanoatidagi mavjud muammolar, texnologik jarayonlarni avtomatlashtirishning afzalliklari va innovatsion usullarni qo‘llash orqali mahsulot tannarxini tushirish hamda sifatini oshirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, sohadagi raqamli transformatsiya va Industry 4.0 tendensiyalari ko’rib chiqiladi.