BOLALARDA O’ZIGA NISBATAN ISHONCHINI OSHIRISHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Baxramova Dilobar Xusanovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur mavzuda bolalarda o‘ziga nisbatan ishonchni shakllantirish va rivojlantirishning psixologik asoslari yoritiladi. O‘ziga ishonch shaxsning muvaffaqiyatga erishishi, ijtimoiylashuvi va emotsional barqarorligi uchun muhim omil hisoblanadi. Maqolada oila, maktab va psixologik muhitning roli hamda amaliy yondashuvlar tahlil qilinadi.