BIZ OILAVIY ZOʻRAVONLIKLARGA QARSHIMIZ! - Umarova Naima Olimovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur mavzuda oilaviy zo‘ravonlikka qarshi kurashishning ijtimoiy va psixologik jihatlari, uning oldini olish yo‘llari hamda sog‘lom oila muhitini shakllantirish masalalari yoritiladi. Oiladagi zo‘ravonlik jamiyat taraqqiyotiga salbiy ta’sir ko‘rsatuvchi muammo sifatida tahlil qilinadi.