OʻSMIRLARLIK DAVRIDA OʻQUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISH HAMDA ULARNI QOʻLLAB-QUVVATLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Sharopova Mohinur Shavkatovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smirlarni kasbga yo‘naltirish jarayonining psixologik jihatlari, kasb tanlashga ta’sir etuvchi omillar hamda ularni qo‘llab-quvvatlash masalalari yoritiladi. O‘smirlik davrida qiziqish, qobiliyat va motivatsiyani to‘g‘ri aniqlash kelajakdagi muvaffaqiyatli kasbiy faoliyatning muhim omili ekanligi tahlil qilinadi.