O’SMIRLARDA GIYOHVANDLIKKA NISBATAN QARAMLIKNI OLDINI OLISHDA PSIXOLOGIK IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH - Isomidinova Dilrabo Murtazayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smirlar orasida giyohvandlikka nisbatan qaramlikni oldini olishda psixologik immunitetni shakllantirishning ahamiyati, uning psixologik asoslari hamda profilaktik yo‘llari yoritiladi. O‘smirlik davrida tashqi salbiy ta’sirlarga beriluvchanlik yuqori bo‘lgani sababli, to‘g‘ri psixologik yondashuv muhim o‘rin tutadi.