BEL-DUMG’AZA SOHASI CHURRALARINI ANIQLASHDA MULTISPIRALKO’P KESIMLI KOMPYUTER TOMOGRAFIYASI IMKONIYATLARINI BAHOLASH - Maxramova Mushtariy Anvar qizi; Maxramova Mushtariy Anvar qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Maqsad: Bel-dumg’aza sohasi intervertebral disk churralarini aniqlashda 128-kesimli MSKT ning imkoniyalarini baholash.