PEDAGOGIK EMOTSIONAL ZO‘RIQISHNI YUZAGA KELISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Kung'irova Soxiba Berdimurotovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik faoliyat jarayonida yuzaga keladigan emotsional zo‘riqishning psixologik sabablari, uning o‘qituvchi faoliyati va ruhiy holatiga ta’siri hamda uni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritiladi. Pedagoglarning kasbiy faoliyatida stressga bardoshlilik va emotsional barqarorlikni shakllantirishning ahamiyati tahlil qilinadi.