PSIXOLOGIYADA SHAXSNING SHAKLLANISH BOSQICHLARI - Nodirova Zulfira Xakimovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada shaxsning psixologik shakllanish bosqichlari, inson rivojlanishining yosh davrlari hamda shaxs kamolotiga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shaxsning shakllanishida biologik, ijtimoiy va psixologik omillarning ahamiyati tahlil qilinadi.