MAKTABDA OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILAR BILAN OLIB BORILAYOTGAN PSIXOLOGIK ISHLAR KOʻLAMI - Islomova Gulrux Bahodirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada maktabda o‘smir yoshdagi o‘quvchilar bilan olib boriladigan psixologik ishlarning mazmuni, yo‘nalishlari va samaradorligini oshirish masalalari yoritiladi. O‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari inobatga olingan holda individual va guruhiy yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.