KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNI TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Utepbergenova Nazlıgul Batırbaevna; Karakulova Aysholpan Bekkalievna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarni tarbiyalashning psixologik usullari, yosh davrining o‘ziga xos xususiyatlari hamda bola shaxsini shakllantirishda oila va maktabning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, ijobiy motivatsiya va individual yondashuvning tarbiyadagi o‘rni tahlil qilinadi.