JAMOADA KONFLIKT VA ZIDDIYATNING YUZAGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI OMILLAR HAMDA PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Aliddinova Yulduz Zafar qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada jamoada ziddiyatlarning yuzaga kelish sabablari, ularning psixologik xususiyatlari hamda nizolarni bartaraf etishning samarali usullari yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishda muloqot va hamkorlikning ahamiyati tahlil qilinadi