PSIXOLOGIK TO‘SIQLAR (QO‘RQUV, ISHONCHSIZLIK, PAST O‘ZINI BAHOLASH) VA ULARNI BARTARAF ETISH - Kamaraddinova Parizoda Nuraddin qizi; Namozova Roziya Omonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada insonning shaxsiy va professional rivojlanishiga xalaqit beradigan asosiy psixologik to‘siqlar - qo‘rquv, ishonchsizlik va past o‘zini baholash kabi omillar ko‘rib chiqiladi. Maqolada ushbu to‘siqlarning kelib chiqish sabablari tahlil qilinib, ularni bartaraf etishning samarali usullari va psixologik uslublari taklif etilgan. Tadqiqotning maqsadi insonning ichki imkoniyatlarini ro‘yobga chiqarishda ruhiy barqarorlikning ahamiyatini ko‘rsatib berishdan iborat