BOLALAR ORASIDA YOSH DAVRLARIDA YUZAGA KELADIGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR - Ismonjonova Maxliyoxon Murodbek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada bolalarning turli yosh davrlarida uchraydigan psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda oldini olish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, yosh davrlarining psixologik xususiyatlari va oila hamda maktabning bola ruhiy rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilinadi.