YOSHLAR ORASIDAGI DEPRESSIYA VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Rahmatova Maftuna; Ro'ziyeva Gulzoda (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada yoshlar orasida uchraydigan depressiv holatlarning psixologik sabablari, ularning ruhiy rivojlanishga ta’siri hamda bunday holatlarni kamaytirishga qaratilgan psixologik yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, oila, ta’lim muhiti va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati tahlil qilinadi.