TA’LIM JARAYONIDA SHAXS RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Xaljigitova Barno Kadirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida shaxs rivojlanishiga ta’sir etuvchi psixologik, pedagogik va ijtimoiy omillar yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab muhiti, motivatsiya va muloqotning shaxs shakllanishidagi ahamiyati tahlil qilinadi.