EKOLOGIYA SOHASIDAGI JINOYATLARNING KRIMINOLOGIK TAVSIFLANISHI - Madrimov Raximboy Gʻulomjon oʻgli (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ekologiya sohasidagi jinoyatlarning kriminologik tavsiflanishi, ularning sodir etilish sabablari va shart-sharoitlari, ekologik jinoyatchilikning zamonaviy ko‘rinishlari hamda jamiyat va atrof-muhitga salbiy ta’siri tahlil qilingan.