SADOQATNING INSON HAYOTIDA TUTGAN O`RNI VA AHAMIYATI - Murodjonova Mubina G`ayratjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sadoqat tushunchasining mohiyati, uning inson hayotidagi o‘rni, tarixiy-manaviy ildizlari hamda zamonaviy jamiyatdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Sadoqatning oila, do‘stlik va kasbiy faoliyatdagi roli falsafiy va psixologik jihatdan yoritib berilgan.