IJTIMOIY TARMOQLARDAGI KONTENTLARNING YOSHLAR PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI - Toshmuhammadova Marxabo Abduhalim qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlardagi kontentlarning yoshlar psixologiyasiga ta’siri, ularning emotsional holati, xulq-atvori va dunyoqarashiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy jihatlari yoritiladi. Shuningdek, raqamli muhitda sog‘lom psixologik himoyani shakllantirish yo‘llari tahlil qilinadi.