RUS TILINI O‘RGANISHDA MULTIMEDIA VOSITALARINING AHAMIYATI - Mirzajonova Gulmira (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada rus tilini o‘rganish jarayonida multimedia vositalarining ahamiyati, ularning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalar bilan integratsiyasi yoritilgan. Multimedia vositalari orqali tinglab tushunish, talaffuz, lug‘at boyligini oshirish va kommunikativ ko‘nikmalarni rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, audio, video, elektron platformalar va interaktiv dasturlardan foydalanish talabalarning darsga bo‘lgan qiziqishini oshirishi hamda mustaqil ta’lim ko‘nikmalarini shakllantirishdagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.