KUTUBXONALARDA KITOB TARG‘IBOTLARINING ZAMONAVIY USULLARI - Nizomova Rayxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kutubxonalarda kitob targ‘ibotining zamonaviy usullari, axborot texnologiyalarining o‘rni hamda kitobxonlik madaniyatini oshirishga qaratilgan innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlar, elektron kutubxonalar, multimedia vositalari va interaktiv tadbirlarning kitobxonlar orasida kitobga bo‘lgan qiziqishni oshirishdagi ahamiyati yoritiladi