MONOPOL RAQOBAT VA BOZOR SAMARADORLIGI - Urinboyeva Yulduz Pirnazarovna; Botirov Mirvosid Mirzohid o‘g‘li; Abdullayev Abror Aziz o‘g‘li; Baxshullayev Shuxrat Shavkat o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada men talabalarga “Monopol raqobat va bozor samaradorligi “ haqida ma‘lumot bermoqchiman. Iqtisodiyotda raqobat va monopoliyaning o‘rni, bularning jamiyatimiz uchun afzallik va kamchilik tomonlari, jamiyatning iqtisodiy rivojlanishida monopol raqobatning o‘rni va uning salbiy tomonlari haqida bilib olishimiz mumkin.