OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA INNOVATSION FAOLIYATNI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Avliyayeva Diyora Musoyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida innovatsion faoliyatni tashkil etishning zamonaviy usullari, ta’lim jarayonida innovatsiyalarni joriy etishning ahamiyati hamda ularning ta’lim sifatiga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik innovatsiyalarni samarali amalga oshirish mexanizmlari, raqamli texnologiyalar, ilg‘or xorijiy tajribalar va ularni mahalliy sharoitga moslashtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Maqolada ta’lim sohasida innovatsion muhit yaratish, professor-o‘qituvchilar va talabalar o‘rtasida ijodkorlikni rag‘batlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ilgari suriladi.