ISLOM MOLIYAVIY XIZMATLARI VA ULARNING QOʻLLANILISHI - Zarnigorxon Fazliddin qizi Nuritdinova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Islom moliyaviy xizmatlarining mazmuni, tamoyillari va ularning amaliyotda qoʻllanilishi yoritib berilgan. Tadqiqot davomida Islom moliya tizimining asosiy yoʻnalishlari, moliyaviy vositalari hamda Oʻzbekistonda Islom moliyasini rivojlantirish boʻyicha soʻnggi islohotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, Islom moliyaviy xizmatlarining afzalliklari va iqtisodiyotni rivojlantirishdagi oʻrni asoslab beriladi.