YOSHLAR ORASIDA INTERNETGA QARAMLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Mashxura Ortiqova Xurboyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yoshlar orasida internetga qaramlikning kelib chiqish sabablari, uning psixologik oqibatlari hamda ushbu muammoni oldini olishning samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.