PEDAGOGIK JAMOADA PSIXOLOGIK IQLIMNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Isaqova Zulfiya Ubaydullayevna; Nuritdinova Nazira Madaminovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada pedagogik jamoada psixologik iqlimni shakllantirishning zamonaviy psixologik jihatlari yoritilgan. O‘qituvchilar jamoasida sog‘lom ijtimoiy-psixologik muhitni yaratish, kasbiy hamkorlikni rivojlantirish hamda stress va emotsional zo‘riqishlarni kamaytirish omillari tahlil qilingan.