O‘SMIR YOSHDAGI XULQI OG‘ISHGAN O‘QUVCHILARNI KORREKSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Mirzaraxmedova Nodira Xondamirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smir yoshdagi xulqi og‘ishgan o‘quvchilar bilan olib boriladigan korreksion ishlarning psixologik asoslari yoritilgan. Deviant xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uning namoyon bo‘lish shakllari hamda maktab amaliyotchi psixologi tomonidan amalga oshiriladigan korreksion va profilaktik tadbirlar tahlil qilingan.