XORIJIY TILNI O‘QITISHDA LEKSIK-STILISTIK VOSITALAR VA O‘QUV MATERIALLARINING AHAMIYATI - Mattiyeva Feruza Begmatdulabovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: fonogramma turlari yakkanutq va juftnutqni rivojlantirishda qo‘llanadi. Fonogrammalar talaffuz fonomashq, grammatik fonomashq va leksik fonomashq tarzida talabalar guruh – guruh bo‘lib qatnashishi mumkin. Yordamchi o‘quv vositalari orasida texnikaviysiz turlari bilan ham ko‘rsatilishi mumkin.