THE ROLE OF INDEPENDENT LEARNING IN DEVELOPING ENGLISH SPEAKING SKILLS - Khalilova Shokhista Mukhammadi qizi; Kenjayeva Umida Mamarasul qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezis ingliz tilida so‘zlashuv ko‘nikmalarini rivojlantirishda mustaqil ta’limning o‘rni va ahamiyatini ilmiy jihatdan tahlil qiladi. Tadqiqot davomida mustaqil o‘rganish strategiyalari, raqamli ta’lim vositalari hamda kommunikativ metodlarning talabalar og‘zaki nutqiga ta’siri o‘rganilgan. Shuningdek, mustaqil ta’limning talabalarning motivatsiyasi, erkin fikrlashi va kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirishdagi pedagogik ahamiyati yoritilgan.