ILK O‘SPIRINLIK DAVRIDAGI RUHIY O’ZGARISHLARNING SABABLARI VA YECHIMLARI - Rahimova Shohsanam Dilmurodjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada ilk o‘spirinlik davrida yuzaga keladigan ruhiy o‘zgarishlarning psixologik sabablari, ularning o‘quvchi shaxsiga ta’siri hamda mazkur holatlarni bartaraf etishning samarali psixologik yechimlari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.