O’QUVCHILARDA AQLIY TARBIYA VA TAFAKKUR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK BOSQICHLARI - Xurramova Dilorom Nurmaxmatovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda aqliy tafakkurning shakllanish bosqichlari, uning psixologik xususiyatlari hamda tafakkur rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida tafakkurni rivojlantirishning zamonaviy psixologik-pedagogik usullari tahlil qilingan.