TAʼLIM TIZIMIDA TARBIYASI OGʻIR OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM JIHATLARI - Yusupova Turg'unoy Artiqboyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida tarbiyasi ogʻir o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik jihatlari, ularning xulq-atvoridagi muammolarni keltirib chiqaruvchi omillar hamda samarali psixologik-pedagogik yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan