JIGAR SIRROZI BILAN OG‘RIGAN BEMORLARNI PARVARISH QILISH - Abdulhamidova Xumora (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Jigar sirrozi bilan og‘rigan bemorlarni parvarish qilish” haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.