SHAXSLARARO ZIDDIYAT PAYDO BO‘LISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Karimova Sevara Zoirjonovna; Vapaeva Guli Hamza qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada shaxslararo ziddiyatlarning kelib chiqish sabablari, ularning psixologik mohiyati hamda zamonaviy psixologik yondashuvlar asosida bartaraf etish usullari yoritilgan. Shuningdek, nizoli vaziyatlarning shaxs emotsional holati va ijtimoiy munosabatlarga ta’siri tahlil qilingan.