OʻQUVCHILARDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Khodjaeva Dilnoza Maxmudjanovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarda xulq-atvor shakllanishining psixologik jihatlari, unga ta’sir etuvchi omillar hamda shaxs kamolotidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, oilaviy muhit, ta’lim-tarbiya jarayoni, tengdoshlar ta’siri va individual psixologik xususiyatlarning xulq-atvor rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilingan.