MOSLANGAN MANBALI NOCHIZIQLI DEFOKUSLANGAN SHREDINGER TENGLAMASI UCHUN DUBROVIN TENGLAMALAR SISTEMASI - Muminov Ulug‘bek (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada teskari spektral masalalar usulidan foydalangan holda cheksiz zonali davriy funksiyalar sinfida moslangan manbali nochziqli Shredinger tenglamasini integrallashda qo‘llaniladigan, moslangan manbali nochiziqli Shredinger tenglamasi uchun Dubrovin differensail tenglamalar sistemasi keltirib chiqarilgan.