JADIDlLAR – O‘ZBEKISTONNING O‘TMISHI VA KELAJAGI ORASIDAGI KO‘PRIK - Ochilova Gulruh Jahongirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Maqolada ulug‘ ajdodlarimiz — jadidlarning xalqimiz ma’rifati va milliy ongini yuksaltirishdagi beqiyos o‘rni alohida ta’kidlangan. Shuningdek, ularning faoliyati hamda boy ma’naviy merosini chuqur o‘rganish Vatanimiz kelajagini barpo etishda muhim ahamiyat kasb etishi qayd etilgan.