O‘SMIRLIK DAVRIDA KUZATILADIGAN INQIROZLAR - Xursandova Dilnoza Xudoyberdiyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smirlik davrida kuzatiladigan psixologik inqirozlar, ularning kelib chiqish sabablari va namoyon bo‘lish xususiyatlari yoritilgan. O‘smirlik davrining yoshga xos psixologik jihatlari, emotsional o‘zgarishlar, shaxs shakllanishi jarayonidagi qiyinchiliklar hamda inqirozlarni bartaraf etishning psixologik usullari tahlil qilingan.