OʻQUVCHILARDA TAFAKKUR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Maxmudova Gulnora Xudayqulovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarda tafakkurning shakllanish jarayoni, uning psixologik xususiyatlari hamda tafakkur rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida tafakkurni rivojlantirishning psixologik-pedagogik asoslari va o‘qituvchi hamda oilaning roli tahlil qilingan.